• Samenwerkende Dierenartsen

  Dierenkliniek Enkhuizen, Drs. A. Lub

  Diergeneeskundig Centrum Ceres , Drs. J. Boersma

  Equireflex, Dierenarts en Chiropractor, Drs. S. Schrama

  Jantine Busscher

  Edit Schermann

  LEES VERDER....
 • Paardentandarts

  Ons doel is een gelukkig en een gezond paard, dat pijnvrij gebruik kan maken van zijn mond. En daarom is goede tandheelkundige zorg is essentieel voor het welzijn van uw paard.. LEES VERDER....
 • Bas Cornielje

  Bas Cornielje runt een paardentandenpraktijk, waarbij nauw wordt samengewerkt met dierenartsen, voornamelijk voor de sedatie.
  tel. +31 (0) 6 508 970 79
  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  LEES VERDER....
 • 1 Samenwerkende Dierenartsen
 • 2 Paardentandarts
 • 3 Bas Cornielje

Dierenkliniek Enkhuizen, Drs. A. Lub

Diergeneeskundig Centrum Ceres,  Drs. J. Boersma

Equireflex, Dierenarts en Chiropractor, Drs. S. Schrama

Het is ontzettend fijn om met Bas samen te werken.
In mijn werk als chiropractor en dierenarts zie ik regelmatig paarden die moeite hebben om hun hoofd en hals in verschillende houdingen te dragen. Veel van deze paarden hebben ook pijn en bewegingsbeperking in het kaakgewricht en in de gewrichten tussen achterhoofd en de eerste twee halswervels. Daarnaast is vaak de maalbeweging geblokkeerd. Meestal werden de gebitten van deze paarden al jaarlijks behandeld door dierenarts of tandarts. Zelf heb ik als dierenarts geleerd om gebitten van paarden te behandelen. Maar toen ik Bas leerde kennen kwam ik erachter dat er veel meer te verbeteren is aan de gebitten dan ik had geleerd. Wat Bas toevoegt door zijn manier van werken, is dat de volledige normale beweeglijkheid van de kaak weer wordt hersteld. Hierdoor verdwijnen de pijnlijkheid en bewegingsbeperking in kaakgewricht en in het bovenste deel van de hals. Paarden die door Bas volledig uitgebalanceerd worden, geven daarna makkelijker na, kunnen makkelijker inbuigen naar links en rechts en vloeiender variƫren in hoof-halshouding voorwaarts-neerwaarts. Zo lost Bas voor mij een regelmatig voorkomende oorzaak van halsproblemen op.

Sabine Schrama - dierenarts en Chiropractor

Jantine Busscher
Edit Schermann

 

Een gezond paard is een gelukkig paard!